Goede doelen

Hulp waar het nodig is….

Wij werken aan het terugdringen van de armoede en de ongelijkheid in de samenleving. Hiervoor organiseren wij diverse inzamelingsacties en loterijen. Hiervoor zijn wij blij met alle partners, donateurs, bedrijven en consumenten die ons volledig belangeloos steunen, waardoor er zoveel mogelijk geld overblijft om te helpen daar waar het nodig is.

Daarom vragen wij ook hen om oren en ogen open te houden in hun omgeving en ons te tippen als er ergens hulp geboden moet worden. Wij als bestuur komen regelmatig bijeen om een selectie te maken in de aangebrachte projecten en kijken welke initiatieven we kunnen helpen vanuit Dutch Foundation.

Dus schroom niet en vul ons contactformulier in en laat ons weten wat jij belangrijk vindt.

Cuerpo Bomberas de La Vega

Of op zijn Nederlands: het brandweercorps van La Vega.

Wij hebben het brandweerkorps in 2023 voorzien van extra materiaal zoals Helms, laarzen en handschoenen om met meer mensen veilig te kunnen werken. Door de minimale overheidsbudgetten zijn deze korpsen voor veel steun afhankelijk van wat de maatschappij kan bijdragen. Hoe mooi is het om hier aan bij te kunnen dragen. Als dank kregen we een uitgebreide rondleiding waarbij er mooie en ook indrukwekkende verhalen werden gedeeld. Deze mensen doen ontzettend belangrijk werk in de lokale gemeenschap en we zijn blij dat we hen hebben kunnen steunen!